واحد رایانه

واحد رايانه دانشکده در سال 1369 فعاليت خود را آغاز کرد و در سال 1372 اقدام به خريد تجهيزات ضروري نمود و با 10 دستگاه رايانه وسه دستگاه چاپگر تحت شبکه داخلي NOVELL به فعاليت خود ادامه داد. اين فعاليتها اغلب در قالب خدمات دهي به دانشجويان دوره کارشناسي و کارشناسي ارشد و اعضاي محترم هيات علمي در زمينه دروس عملي وفعاليت هاي پژوهشي بوده است. از جمله اقدامات ديگر اين مرکز، برگزاري دوره هاي فوق برنامه جهت آشنايي بيشتر با رايانه وبکار گيري نرم افزارهاي تخصصي گروههاي آموزشي دانشکده است.
هم اکنون اين مرکز با داشتن 180 دستگاه رايانه در سايت هاي مجزا و 100 دستگاه چاپگر و 4 دستگاه اسکنر و پشتيباني حدود 200 دستگاه رايانه مستقر در دانشکده در حال خدمات دهي به اساتيد، دانشجويان و ديگر واحدهاي دانشکده از جمله کتابخانه، بخش اداري و اداره آموزش مي باشد. از ديگر خدمات اين مرکز ارئه سرويس اينترنت ونرم افزارهاي کاربردي به کاربران مي باشد، همچنين پشتيباني فني تحت شبکه وب و کلاسهاي مجهز به تجهيزات رايانه اي نيز به عهده اين مرکز مي باشد. شبکه داخلي دانشکده بهره مند از سرور 2003 با امکانات بروز رساني سرويس پک ها، آنتي ويروس سرور، Domain و اکتيو دايرکتور مي باشد.

مشاهده راهنماها

محمود رنجبر