گروه اقتصاد

رشته اقتصــاد

الف)- دوره های کارشناسی:

برنامه آموزشی کارشناسی علوم اقتصادی یکی از برنامه های آموزشی در نظام آموزش عالی کشور است که با 6 گرایش: اقتصاد نظری، اقتصاد بازرگانی، اقتصاد صنعتی، اقتصاد حمل و نقل، اقتصاد پولی و بانکداری و اقتصاد کشاورزی و با هدف تربیت متخصصان اقتصادی ملهم از جهان بینی دین مبین اسلام قادر به ارائه خدمات کارشناسی به جامعه باشند و بتوانند در سایه اندوخته های علمی خود مسائل و مشکلات اقتصادی بخشهای دولتی و خصوص را حل نمایند، تاسیس شده است. تعداد واحدهای درسی این رشته 136 واحد است.

برنامه جديد دوره كارشناسي علوم اقتصادي

ب)- دوره های  کارشناسی ارشد:

این گروه دو دوره کارشناسی ارشد علوم اقتصادی واقتصاد انرژی را برگزار می کند که هدف از تاسیس آنها تربیت کارشناسانی است که تبحر کافی در بررسی و تحلیل مسائل و پدیده های اقتصادی یافته و بتوانند با استفاده از دانش علمی خویش آنها را ریشه یابی نموده و برای رفع مشکلات اقتصادی قادر به ارائه راه حل باشند. طول دوره کارشناسی ارشد برای دانشجویان تمام وقت دو سال است. تعداد واحدهای درسی این دوره 26 واحد و 6 واحد پایان نامه می باشد.

هدف ایجاداین دوره، تربیت متخصصان صاحب نظر در حوزه های نظری و کاربردی اقتصاد و نیز کمک به فرایند تولید علم در کشور بوده است. با کسب مجوز پذیرش دانشجو در این مقطع از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، اولین گروه دانشجویان، تحصیلات خود را در این دوره از ابتدای سال تحصیلی 87-86 شروع نموده اند.

محمدرضا لطفعلی پور

سمت :  مدیر گروه