جلسه معارفه و توجیهی دانشجویان نو ورود سال تحصیلی 1398

جلسه معارفه و توجیهی دانشجویان نو ورود دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مسئولان و اعضای هیات علمی این دانشکده در روز سه شنبه 16 مهر ماه 1398 در محل لابی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

جلسه معارفه با تلاش حوزه معاونت آموزشی فرهنگی دانشکده و تشکل های دانشجویی و انجمنهای علمی دانشکده به خصوص رشته حسابداری برگزار شد،

در ابتدای مراسم دکتر جوان جعفری رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به دانشجویان نو ورود، قبولی آن ها را در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه های کشور و بزرگترین دانشگاه شرق کشور تبریک گفت و به معرفی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد و امکانات آن پرداختند و سپس به شناخت قوانین و مقررات دانشگاه برای سهولت انجام کارها تأکید کردند.

دکتر عباس زاده معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده نیز پس از خیر مقدم به دانشجویان به معرفی اداره آموزش و خدماتی که توسط این حوزه به دانشجویان ارائه میشود پرداختند و سپس به کلیه دانشجویان توصیه نمودند که صرفاً به دروس آکادمیک بسنده نکنند و آموزشهای کاربردی را فراگیرند و همچنین با اشاره به اینکه دانشجویان کلیه رشته ها می توانند جهت تقوبت بنیه علمی و موفقیت در مشاغل آینده 24 واحد به صورت اختیاری از گرایش های سایر رشته ها بردارند و در ادامه نقش انجمن ها و تشکل های دانشجویی در فعالیت های علمی و فرهنگی دانشکده و دانشگاه را بی بدیل دانستند.

سخنران بعدی این مراسم دکتر احمدی شادمهری معاون پژوهش و فناوری دانشکده به نقش دانشجویان در اجرای طرح های پژوهشی مطالبی را بیان کردند. سپس کلیپ معرفی بخش های مختلف دانشکده جهت آشنایی دانشجویان جدید که توسط انجمن علمی حسابداری ساخته شده بود پخش گردید.

در ادامه برنامه حجت الاسلام طلابیگی معاون نهاد دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سخنانی ایراد نمودند و بعد از آن به مناسبت هفته دفاع مقدس کلیپی پخش گردید.

و در نهایت نماینده مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد سرکار خانم هراتیان به معرفی خدمات قابل ارائه و بخش های مختلف کتابخانه پرداختند.

در ضمن انجمنهای علمی و تشکل های دانشجویی نیز با برپایی غرفه هایی در جنب تالار فارابی دانشکده برنامه ها و فعالیتهای خود را برای دانشجویان نو ورود معرفی کردند