برگزاری آیین دید و بازدید نوروزی در دانشکده علوم اداری و اقتصادی

آيين ديد و بازديد نوروزي و شروع فصلی نو از همدلی و هم یاری با حضور هيأت رئيسه دانشکده، اعضاء هيات علمي و كاركنان دانشكده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد در محل لابی این دانشکده روز سه‌شنبه 14 فروردین ماه 1397 برگزار شد.

دکتر عبدالرضا جوان جعفری رئيس دانشکده، ضمن تبريك سال نو و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همكاران، با اشاره ای گذرا به مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای سال گذشته دانشکده و نقش آن در پیشبرد اهداف دانشگاه پرداختند و از کلیه همکارانی که در سال پیش با همیاری و همکاری خود موجبات پیشبرد و ارتقاء دانشکده را فراهم کردند، تشکر نمودند. وی ابراز امیدواری کرد که در سال جدید هم کلیه همکاران با پشتکار و همدلی و همراهی در جهت اهداف راهبردی دانشکده و در راستای اهداف کلان دانشگاه فردوسی مشهد جهت جذب حداکثری دانشجویان بین الملل گام های مؤثرتری را برداریم .
در پايان از کلیه همكاران پذیرایی به‌عمل آمد.