همایش دانش آموزی آشنایی با رشته های دانشگاهی ویژه داوطلبان رشته های اقتصاد، حسابداری، حقوق، علوم سیاسی، مدیریت

همایش دانش آموزی آشنایی با رشته های دانشگاهی ویژه داوطلبین آزمون سراسری سال 1397با تلاش گروه شناسائی و هدایت استعدادهای برتر دانشگاه فردوسی مشهد

entakhab975

گروه شناسائی و هدایت استعدادهای برتر دانشگاه فردوسی مشهد(شهاب) با همکاری دانشکده علوم اداری و اقتصادی به منظور کمک به داوطلبان  آزمون سراسری  97 ،  همایش دانش آموزی آشنایی با رشته های دانشگاهی ویژه این داوطلبان  را در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می نماید.

ویژه داوطلبان رشته علوم انسانی:

سه شنبه 16 مردادماه ساعت 9 تا 12، معرفی رشته های اقتصاد، حسابداری، حقوق، علوم سیاسی، مدیریت (ویژه داوطلبان رشته علوم انسانی ) توسط مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیئت علمی و با همکاری دانشجویان انجمن های علمی  دانشکده علوم اداری و اقتصادی در تالار اجتماعات فارابی، دانشکده برگزار می شود.

توجه: شرکت برای عموم داوطلبین کنکور 97 آزاد است و به صورت رایگان خواهد بود.